Retourneren en ruilen:

Binnen 14 dagen ( vanaf de dag van de bestelling) kan een product worden teruggestuurd.

Retour adres:

 

Montapacking

t.a.v. Mockies Babyshoes

Krombraak 4

4906 CR Oosterhout

 

Ruilen:

-Product kan alleen worden terug gestuurd als deze ongebruikt is en vergezeld is van alle documenten en accessoires die origineel bij het product werden geleverd. 

-Graag even op de factuur schrijven welke maat/kleur je retour zou willen ontvangen. 

-Het juiste paar wordt direct (GRATIS BINNEN NL) verzonden nadat de eerste bestelling in goede staat bij ons retour is gekomen.

-Retourkosten zijn voor eigen rekening

-Het kwijt raken van de retour zending is het risico van de klant. Er wordt dan ook aangeraden het artikel retour te zenden als pakketpost met een Track&Trace nummer zodat er altijd te achterhalen is wat er mis is gegaan.

-Mocht een geretourneerd artikel niet aan de voorwaarden voldoen, zullen we contact met je opnemen.

Artikelen van 50% korting of meer kunnen niet worden geretourneerd! Ruilen kan als uitzondering maar dan zijn de kosten van het terug sturen naar ons en het opnieuw versturen van een ander paar voor uw eigen rekening. Als er toch zonder overleg producten bij ons terug komen van 50% of meer korting zullen we het bedrag retourneren MIN administratiekosten van 5 euro en de evt gemaakte verzendkosten door ons. 

 

 

Retourneren:

--Product kan alleen worden terug gestuurd als deze ongebruikt is en vergezeld is van alle documenten en accessoires die origineel bij het product werden geleverd. 

-Graag uw IBAN vermelden op de factuur waar het bedrag op terug gestort mag worden.

-Als het geretourneerde artikel aan de voorwaarden voldoet zal een creditering plaatsvinden.

-Het bedrag dat in rekening is gebracht als verzendkosten wordt niet vergoed.

-Het kwijt raken van de retour zending is het risico van de klant. Er wordt dan ook aangeraden het artikel retour te zenden als pakketpost met een Track&Trace nummer zodat er altijd te achterhalen is wat er mis is gegaan.

-Het goederenbedrag wordt binnen 30 dagen op jouw bank- of girorekening of creditcard teruggestort. 

-Een geretourneerd artikel dat niet aan de voorwaarden voldoet zal niet voor het volledige bedrag worden gecrediteerd. Als dit het geval is zullen we contact met je opnemen.

Als je met een creditcard hebt betaald, wordt het tegoed binnen 30 werkdagen verrekend met de card. Let op: sommige creditcard-maatschappijen voeren crediteringen éénmaal per maand uit. In dat geval kan het tot 6 weken duren voordat je de creditering ziet verschijnen.Het te crediteren bedrag wordt bepaald aan de hand van het betaalde bedrag op de originele factuur.

 

*Artikelen van 50% korting of meer kunnen niet worden geretourneerd! Ruilen kan als uitzondering maar dan zijn de kosten van het terug sturen naar ons en het opnieuw versturen voor uw eigen rekening* Als er toch zonder overleg producten bij ons terug komen van 50% of meer korting zullen we het bedrag retourneren MIN administratiekosten van 5 euro en de evt gemaakte verzendkosten door ons. 

Typefouten en mogelijke fouten in de systeemsoftware zijn voorbehouden.
In het geval van promotionele acties of aanbiedingen behoudt Mockies.nl zich het recht voor om aanvullende regels te hanteren. Deze regels worden duidelijk aangegeven bij de betreffende artikelen.